Samen leven vieren

Vorige Artikel 3 van 10 Volgende

Samen leven vieren

Samen léven vieren, herinneringen maken en tradities ontwikkelen. Het kan met de TWEE ARMENVOL feestdagen kaarten, voor momenten van bewuste aandacht tussen ouder het kind in de aanloop naar de feestdagen.

Vier de feesten met de mensen die je lief zijn en creëer rust bij je kind(eren) door inzicht en duidelijkheid te geven over wat er komen gaat. De feestdagen kaarten zijn als aanvulling te gebruiken op de rust & ritme kaarten en te combineren met de cijferkaarten. Tel bijvoorbeeld af tot de feestdagen die je wilt vieren. Leer je kinderen de betekenis van de feesten of voeg de kaarten toe aan jullie seizoenstafel.

Met de 15 verschillende kaarten kun je meer dan 25 vier- en gedenkdagen aanduiden. De tekeningen op de kaarten kun je zelf betekenis geven, maar dit is hoe wij ze gebruiken:

Oud & Nieuw, Sint Maarten, Carnaval, Valentijnsdag, Moederdag, Vaderdag, Pasen, Koningsdag, Dodenherdenking, Maria Lichtmis, Advent, Lichtjesdag, Bevrijdingsdag, Koningsdag, Begrafenis, Crematie, Hemelvaart, Pinksteren, Sint Jan, Bruiloft, Sinterklaas, Schoen zetten, Pakjesavond, Kerstavond, Verjaardag, Kerst, Gedenkdag.

Bestel ze direct! Klik hier!

 

// Wij geloven dat rust in een gezin ontstaat door voldoende momenten van bewuste aandacht tussen ouder en kind. Samentijd. Iets wat logisch klinkt, maar in de praktijk soms moeilijk te realiseren is door de drukte van alledag. Met de producten van TWEE ARMENVOL zet je de tijd elke dag even stil en creëer je een dagritme waar je samen blij van wordt. Met rust tot gevolg. Niets mooiers om met je kind de tijd enerzijds te laten fladderen en anderzijds te omarmen!

© 2019 - 2023 TWEE ARMENVOL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel