feestdagen aftelset

Vorige Artikel 9 van 12 Volgende
€ 27,95 (inclusief btw)

Vier de feesten met de mensen die je lief zijn en creëer rust bij je kind(eren) door inzicht en duidelijkheid te geven over wat er komen gaat. De feestdagen kaarten zijn als aanvulling te gebruiken op de rust & ritme kaarten én te combineren met de aftelkaarten. Tel bijvoorbeeld af tot de feestdagen die je wilt vieren. Leer je kinderen de betekenis van de feesten of voeg de kaarten toe aan jullie seizoenstafel.

Feestdagen kaarten

Met de 15 verschillende Feestdagen kaarten kun je meer dan 25 vier- en gedenkdagen aanduiden. De tekeningen op de kaarten kun je zelf betekenis geven, maar je ontvangt een handleiding met daarin voorbeelden van hoe je ze kunt gebruiken.

Aftelkaarten

Laat je kind(eren) aftellen met de 10 cijferkaarten. Tot een verjaardag, de eerste dag school of de intocht van Sinterklaas. Het geeft een kind overzicht en daardoor rust! Speel een spelletje en verzamel het aantal steentjes, stokjes, fruit, of snoepjes dat als cijfer op de kaarten staat. Of gebruik het om de getalsymbolen te herkennen en te benoemen.

De beide producten zijn ook los te bestellen en te combineren met een enkele of dubbele houder. Klik hier.

© 2019 - 2021 TWEE ARMENVOL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel