Over ons

TWEE ARMENVOL is een initiatief van Eli en Sas. Met in elke arm een kind én een man die achter ons staat, zijn we allebei een dankbaar mens. Ken je de uitspraak ‘It takes a village to raise a child’? Opvoeden kan niemand alleen! Het is een dankbare verantwoordelijkheid en we kunnen veel van elkaar leren, ondanks dat elk kind verschillend is. Sommige behoeften van kinderen zijn universeel. Onze droom is om jonge ouders te inspireren en te bevestigen, in plaats van kritiek te hebben op elkaars aanpak.

In onze eigen zoektocht naar handvatten voor harmonie in huis, kwamen we geen hulpmiddel tegen dat voor ons werkte én er stijlvol uitzag. Vanwege onze passie voor bewust ouderschap en onze interesse in interieur en design zijn we zelf aan de slag gegaan met rust & ritme kaarten om voorspelbaarheid te creëren voor onze eigen kinderen. En het werkt voor ons! Maar we zitten sindsdien niet stil Inmiddels zijn de rust & ritme kaarten uitgebreid, hebben we een 'dagen van de week slinger' en volgt er steeds meer nieuws.

Sas

Sas is in het dagelijks leven leerkracht en geeft al jarenlang les. Door goed naar het kind te kijken kan ze gericht handvatten bieden om te groeien. Zij weet als geen ander hoe een groep kinderen opperbest functioneert, ondanks de verschillen. En hoe elk kind zijn of haar zwaktes zelfstandig ten goede kan gaan gebruiken. Deze kennis is de basis voor de producten van TWEE ARMENVOL. 

Eli

Eli schrijft graag mooie woorden en is dol op fotograferen. Haar kinderen zijn vaak de dupe, want het zijn juist de kostbare gezinsmomenten die ze fotografeert om er drie-dubbel-op van te genieten. Haar twee dochters zijn zowel gevoelig als temperamentvol. De rust & ritmekaarten zijn ontstaan uit haar eigen behoefte naar een voorspelbaar dagritme en rust in huis. Voor TWEE ARMENVOL creëerde zij de stijl en vormgeving.

© 2019 - 2021 TWEE ARMENVOL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel