Over ons

TWEE ARMENVOL is een initiatief van Eli en Sas. Met in elke arm een kind én een man die achter ons staat, zijn we allebei een dankbaar mens. Ken je de uitspraak ‘It takes a village to raise a child’? Opvoeden kan niemand alleen! Het is een dankbare verantwoordelijkheid en we kunnen veel van elkaar leren, ondanks dat elk kind verschillend is. Sommige behoeften van kinderen zijn universeel. Onze droom is om jonge ouders te inspireren en te bevestigen, in plaats van kritiek te hebben op elkaars aanpak.

Wij nemen je graag mee in ons avontuur van opvoeden.  En wij willen groeien in het moederschap en delen wat ons zichtbaar helpt om dit voor elkaar te krijgen. Door alles wat er op kinderen afkomt geven wij onze dochters graag rust en tijd om te groeien. En dáár willen we je mee inspireren. Al onze producten zijn in eerste instantie gemaakt voor onze eigen gezinnen. Toen we zelf ervaarden wat een positief effect de producten hadden, wilden we meer ouders deze hulpmiddelen bieden. En ze zijn ook nog een prima toevoeging aan je interieur.

Voor wie?
- Wil jij je kind(eren) meer structuur geven, maar weet je niet hoe?
- Heb jij een peuter die behoefte heeft aan school, maar wacht tot zijn/haar verjaardag?
- Ben je op zoek naar meer harmonie binnen je gezin?
- Wil je meer bewuste aandacht geven aan je kind(eren)?
Met de producten van TWEE ARMENVOL creëer je meer momenten van onverdeelde aandacht, waardoor je kind(eren) zich gezien voelen en blijer zijn!

Sas

Sas is in het dagelijks leven leerkracht en geeft al jarenlang les. Door goed naar het kind te kijken kan ze gericht handvatten bieden om te groeien. Zij weet als geen ander hoe een groep kinderen opperbest functioneert, ondanks de verschillen. En hoe elk kind zijn of haar zwaktes zelfstandig ten goede kan gaan gebruiken. Deze kennis is de basis voor de producten van TWEE ARMENVOL. 

Eli

Eli schrijft graag mooie woorden en is dol op fotograferen. Haar kinderen zijn vaak de dupe, want het zijn juist de kostbare gezinsmomenten die ze fotografeert om er drie-dubbel-op van te genieten. Haar twee dochters zijn zowel gevoelig als temperamentvol. . Voor TWEE ARMENVOL creëerde zij de stijl en vormgeving.

 

© 2019 - 2023 TWEE ARMENVOL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel