Algemene voorwaarden

Bestellen

Na het ontvangst van het bestelformulier krijg je  per e-mail een bevestiging van de bestelling. Zodra het verschuldigde bedrag binnen is, worden de bestelde artikelen doorgaans op woensdag t/m zaterdag voor 17.00 uur verzonden. TWEE ARMENVOL gebruikt de opgegeven tekst van het bestelformulier en is niet verantwoordelijk voor daarin gemaakte fouten van klanten. Aan het niet tijdig doorgeven van verandering of eventueel herstel van deze fouten kunnen kosten verbonden zijn.

Betaling

In de webshop kun je betalen via IDEAL,  dit  loopt via Mollie. 

Levering

Heb je betaald dan verzenden wij het pakket op woensdag t/m zaterdag (uitgezonderd van vakanties en feestdagen).
- Brievenbuspost is 1 - 2 werkdagen
- Pakket is 1 werkdag  (met track & trace)
De bezorging wordt gedaan via PostNL
Producten kunnen niet worden afgehaald of bekeken worden op het adres (woonwijk). 

Verzendkosten

TWEE ARMENVOL brengt een bijdrage in verzendkosten in rekening. De hoogte van deze bijdrage wordt naar gelang het gewicht voor verzending in Nederland aangepast.  Voor bestellingen boven de € 100,- vervallen de verzendkosten. Voor landen buiten Nederland gelden andere verzendtarieven. 

-Bestelling boven de  €100                                                gratis
-Brievenbuspost PostNL (zonder Track & Trace)          € 1,66  - € 3,32 (afhankelijk van het gewicht)
-Brievenbuspakje PostNL (zonder Track & Trace)        € 3,95 (afhankelijk van prijs en gewicht)
-Pakketpost PostNL (met Track & Trace)                         € 6,95 (afhankelijk van prijs en gewicht)                                                          

Prijzen

De op de website genoemde prijzen zijn in euro's,  inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Het artikel zal geleverd worden, nadat de betaling is ontvangen. 

Garantie

TWEE ARMENVOL staat er voor in dat de geleverde artikelen onbeschadigd zijn en voldoen aan de in het aanbod vermelde specificaties.  De producten zijn gebruiksvoorwerpen voor ouder en kind. Gebreken die zijn ontstaan als het gevolg van normale slijtage of die te wijten zijn aan aanmerkelijk schuld van de klant, vallen niet onder de garantie. 

Product

Elk product is een creatie van TWEE ARMENVOL. Wij weten hoe belangrijk veiligheid is en verliezen dit nooit uit het oog tijdens het ontwerpen. De met zorg uitgekozen materialen en vormgeving verzekeren de kwaliteit en de veiligheid van de producten van TWEE ARMENVOL.  De producten zijn gebruiksvoorwerpen (geen speelgoed) en moeten daarom onder begeleiding van volwassenen gebruikt worden.

Retourneren & ruilen

Neem contact met ons op via info@tweearmenvol.nl als je niet tevreden bent met je aankoop, dan zoeken we samen naar een oplossing! Vermeld hierbij het ordernummer en de reden van retour. Het product mag binnen 14 dagen retour worden gezonden. Mits het product onbeschadigd, compleet en in de originele verpakking is. Het retourzenden geschiedt op eigen kosten. De retourzending moet samen met een aankoopbewijs, naam en rekeningnummer verzonden worden. Als de gehele bestelling retour wordt gezonden, zal het gehele betaalde bedrag geretourneerd worden, inclusief verzendkosten.  Wordt een deel van de bestelling geretourneerd, dan wordt alleen het bedrag van het product dat geretourneerd is teruggestort.

Herroepinsgrecht

Binnen een zichttermijn van 14 dagen mag je je bestelde producten herroepen. Deze termijn gaat in op het moment dat de bestelling geleverd is. Retouneren mag aansluitend opnieuw binnen 14 dagen na het herroepen van de koop. De kosten van retour zijn voor eigen rekening.

Persoonsgegevens

De webshop wordt vanuit huis gerund en er is geen zakelijk adres. Bij een retourzending ontvang je per e-mail het retouradres.

Auteursrecht

Niemand mag zonder toestemming van Sas of Eli het werk van  TWEE ARMENVOL verveelvoudigen, kopieren of openbaar maken.

Privacy

TWEE ARMENVOL geeft geen persoonsgevens van de klant aan derden door zonder toestemming van de klant. TWEE ARMENVOL gebruikt klantgegevens uitsluitend ten behoeve van het verwerken van de bestelling.

(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2019 - 2023 TWEE ARMENVOL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel